Screenshot: Youtube
INTERVJU ZA GAZZETTU

TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH Ispovijest bivše zvijezde Rome, Juventusa i Intera: 'Draži su mi pivo i roštilj od novca, a Mancinija sam udario'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2017. 13:33

Sjećate se Danija Osvalda?

Bivši napadač Juventusa, Rome i Southamptona napustio je nogomet kako bi se posvetio glazbenoj karijeri i ističe da ne žali zbog svoje karijere.

"Odlučio sam napustiti Bocu, bilo je previše ogovaranja. Nisam mogao izaći u miru, bojao sam se ljudi. Nisam mogao ništa raditi. Imao sam ponude iz Kine i klubova koji igraju Ligu prvaka, ali bilo mi je dosta svega. Počeo sam mrziti ono što sam oduvijek volio", objasnio je Osvaldo za Gazzettu dello Sport.

Danas 31-godišnji Osvaldo objavio je kraj karijere u kolovozu prošle godine i danas je sretan čovjek.

"Nogomet zaslužuje poštovanje, a meni su draži roštilj i pivo od novca", dodaje Osvaldo.

Ispričao je i zanimljivu anegdotu.

"U prosincu 2016. godine kontaktirao me Sampaoli koji je tada bio u Sevilli. Rekao mi je: 'Dani, ne tražim ništa od tebe, možeš raditi što želiš na travnjaku i izvan njega, ali potreban mi je napadač'. Odgovorio sam mu: 'Ali šefe, održava se Cosquin rock festival'. Uzvratio je: 'Zaboravio sam mu, naravno, idi, ne možeš to propustiti'. Dvojica luđaka", rekao je uz smijeh Osvaldo.

Zanimljiv je bio i detalj vezan uz njegov odlazak iz Intera u kojem je igrao na posudbi sezone 2014/15, a otišao je nakon sukoba s trenerom Robertom Mancinijem.

"Udario sam ga nakon utakmice protiv Juventusa. Pitao sam ga: 'Želiš li tučnjavu?', a on mi je odgovorio: 'Nemoj to govoriti pred svima'. Kasnije sam otišao u njegov ured plačući jer me bilo sram".

Linker
19. travanj 2024 23:27