DOĐITE I UVJERITE SE

U ZAGREBU POČEO NOGOMETNI FESTIVAL 'FOOTBALL FEST' Zabavni park je prava atrakcija: Bubble Football, živi stolni nogomet, nogometni pikado, biljar...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2016. 19:30

Danas je u Zagrebu počeo Football Fest, veliki nogometni događaj koji je od Zagreba napravio nogometni centar Europe. Službeno otvaranje sajma počelo je u 10 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma.

Uvodni govor održali su Toni Biluš, izaslanik Ureda gradonačelnika Grada Zagreba i Alan Balen, idejni začetnik projekta, nakon čega je s predavanje na konferenciji održao Patrick Gasser, viši dužnosnik pri UEFA-i.

„Football Fest smo pokrenuli kako bismo povezali sve koji su na bilo koji način uključeni u nogomet. Ovo je veliki događaj za Hrvatsku i regiju jer nogomet je velika industrija u koju je uključeno puno više od 22 igrača koji igraju nogometnu utakmicu. Football Fest je idealna prilika da se nogometni klubovi, savezi i tvrtke koje su povezane s nogometom nađu na jednom mjestu, izmijene znanje, iskustva i ideje te, na kraju krajeva, i sklope poslove. Osim toga, pripremili smo veliki zabavni park koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga, jer nogomet je prvenstveno zabava, a tek onda biznis“, rekao je u uvodnom govoru Alan Balen.

Sajam i zabavna zona također su otvoreni u 10 sati, a posjetitelji su imali priliku okušati se u mnoštvu zabavnog sadržaja kao što su Bubble Football, živi stolni nogomet, Virtual Reality playstation, nogometni pikado, nogometni biljar i još mnogo toga.

Football Fest

Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a sav zabavni sadržaj može se isprobati besplatno. Na konferenciji Football Festa svoje predavanje u petak održat će Oscar Ugaz, bivši direktor digitalnih strategija Real Madrida, a zabavni sadržaj u zabavnoj zoni otvoren je za posjetitelje od 10 do 21 sat.

Linker
18. travanj 2024 13:43