PREKINUTA MLADOST

VELIKA TRAGEDIJA U TUROPOLJSKOM KRAJU, LJUBITELJI NOGOMETA U ŠOKU Mladi nogometaš poginuo u teškoj nesreći nakon odigranog turnira!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2017. 13:07

Ljubitelji nogometa u Turopolju i šire su šokirani. Nakon što je igrao na memorijalnom malonogometnom turniru Božidar Vitez u Kobiliću, nesretno je stradao 24-godišnji nogometaš Klasa iz Mičevca Mihael Celčić (rođen 25. travnja 1993.).

Vraćajući se s turnira poginuo je u prometnoj nesreći. Do prometne nesreće došlo je u nedjelju navečer, kada je Celčić svojim motociklom udario u stup javne rasvjete u Šćitarjevu, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Mihael je započeo karijeru u matičnom Klasu u mlađim selekcijama gdje je dominirao i logičan je put bio nastaviti najprije u Zagrebu, velikogoričkom Radniku, pa onda i HNK Gorici. Polusezonu je još proveo u Zapruđu, a redovito se vraćao u svoj Klas s kojim je sezone 2012/2013. bio prvak JŽNL i plasirao se u 3. HNL, što je i najveći uspjeh kluba iz Mičevca.

Sahrana je danas, u srijedu, 12. srpnja, od 13 sati na mjesnom groblju u Jakuševcu. (mpa)

Odigran 4. memorijalni MNT Božidar Vitez

Županijski prvoligaš Vatrogasac iz Kobilića organizirao je u nedjelju, 9. srpnja, na svojem travnatom igralištu 4. memorijalni turnir Božidar Vitez u malom nogometu.

Sudjelovalo je 11 momčadi koje su najprije razigravale po skupinama, dok je završnica igrana kup sustavom na ispadanje. U polufinale su se plasirali NK Vatrogasac, CB Grand, Trgovine Aldi i Turopoljska klet CB Boom. U finalu su se sastali Trgovine Aldi i Turopoljska klet CB Boom. U regularnom vremenu završilo je 1:1 (Čumpek za Trgovine Aldi, a Mijo Šarić za Turopoljsku klet CB Boom).

U raspucavanju sedmeraca uspješnije su bile Trgovine Aldi i odnijele prvu novčanu nagradu i prigodni trofej. Članice obitelji Božidara Viteza supruga i kćerka uručile su još nagrade momčadima Turopoljska klet CB Boom i trećeplasiranom CB Grand. Nagrađeni su i najbolji igrač Mijo Šarić iz Turopoljske kleti CB Boom (inače igrač trećeligaša Udarnika), te vratar Christijan Sambol iz pobjedničke momčadi.

Trgovine Aldi igrale su u sastavu: Sambol, Mihanović, Čumpek, M. Rajić, I. Rajić, Fridrih, Matanović, Štefner, Kontić, Vukadin. Voditelj: M. Rajić.

Sudili su Tihomir Čunčić (Kuče), Ivan Marinčević (Mičevec) i Admir Hasanović (Zagreb). (M. Paviša)

Linker
05. svibanj 2024 04:01