REUTERS/Eric Gaillard / REUTERS
KOBAN PORAZ PARIŽANA

VIDEO: DOTUKAO IH 'ZLOČESTI DEČKO' SVJETSKOG NOGOMETA Možda i ključan poraz: Je li došao kraj vladavini nezaustavljivih prvaka? Santini strijelac...

Piše: HinaObjavljeno: 01. svibanj 2017. 01:08

U derbiju 35. kola francuskog nogometnog prvenstva Nica je na stadionu Allianz Riviera pobijedila Paris St Germain 3-1 i time možda i riješila borbu za naslov prvaka.

Nica je ovom pobjedom pomogla vodećem Monacu koji polako može početi pripremati proslavu naslova. Monaco sada ima tri boda više i utakmicu manje od PSG-a što je velika prednost uoči zadnja tri kola.

Pobjedu Nici donijeli su Mario Balotelli (26), Ricardo Pereira (48) i Anastasios Donis (90+2), dok je pogodak za goste zabio Marquinhos (64). Balotelli, poznat i kao zločesti dečko svjetskog nogometa je tako načeo goste koji imaju čak četiri uzastopna naslova prvaka Francuske. No, teško da će to ponoviti i sada. Naime, vodeći Monaco ima tri boda više (83-80), kao i utakmicu manje (34-35), a igra se 38 kola. Momčad Danijela Subašića nema odveć težak raspored i za očekivati je da će doći do pomalo senzacionalnog naslova.


All Goals & Highlights HD - Nice 3-1 PSG - 30... by Gol-Live

Očajnu predstavu Parižana upotpunili su Thiago Motta i Angel di Maria koji su u završnici susreta zaradili crvene kartone. Motta u 89. minuti zbog udaranja protivnika, a Di Maria u trećoj minuti nadoknade zbog oštrog prekršaja.

U ranije odigranom susretu Marseille je na gostovanju pobijedio Caen 5-1, a jedini pogodak za domaći sastav zabio je hrvatski nogometaš Ivan Santini. Bio je to njegov već 14. ligaški pogodak ove sezone i trenutačno je na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca le Championnata.

OM je već nakon pet minuta vodio 2-0 golovima Floriana Thauvina i Maximea Lopeza. Santini je u devetoj minuti smanjio na 1-2, ali je Lopez u 27. minuti zabio za 3-1. U nastavku susreta Thauvin je zabio još dva gola (63, 89) za konačnih 5-1.


All Goals & Highlights HD - Caen 1-5 Marseille... by Bayeo

Ovom pobjedom Marseille se približio Bordeauxu na samo bod zaostatka u borbi za Europu. Bordeaux je na gostovanju kod Dijona odigrao bez golova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 04:43