screenshot: youtube / screenshot: youtube
TRESLA SE PESCARA

VIDEO: DVA HRVATA BILA SU U ŠOKU Potres u Italiji zatresao cijeli stadion, navijači napustili tribine, ali sudac je donio nevjerojatnu odluku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2016. 13:16

Potres koji je pogodio središnju Italiju u srijedu uzdrmao je i - nogomet. Naime, onaj koji je zabilježen u 21.18 sati, jačine 5,9 stupnjeva po Richteru, osjetio se na utakmicama u Firenzi i Rimu, ali ipak je najsnažnije pogodio stadion Adriatico u Pescari.

Odigralo se pola sata utakmice, kada je sudac zbog podrhtavanja odlučio prekinuti dvoboj, no kasnije je ipak nastavio dvoboj u kojem je inače Atalanta pobijedila domaćina sa 1:0. No navijačima Pescare taj se potez nije svidio, tražili su da se susret ne nastavi, međutim, kada sudac nije reagirao, oni su iz protesta napustili stadion.

“Nismo ni znali da je potres jer smo se u tom trenutku kretali. Shvatili smo tek kad smo čuli ljude kako viču i vidjeli ih da napuštaju stadion”, kazao je stoper Pescare Hugo Campagnaro, suigrač Roberta Murića i Darija Župarića, dvojice Hrvata koji igraju za Pescaru.

Linker
18. travanj 2024 04:19