Screenshot
IMA SVE - BRZINU, TEHNIKU...

VIDEO: ENGLESKA DEFINITIVNO IMA NOVOG MEZIMCA Pogledajte čudesan potez mlade zvijezde zbog koje je i veliki Ibrahimović jednom ostao na klupi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2017. 15:36

Veliki mančesterski derbi pomalo nas je razočarao. Kada su Pep Guardiola i Jose Mourinho preuzeli kormila Manchester Cityja, odnosno Manchester Uniteda, svi su te okršaje označavali kao one koji se ne smiju propustiti, a od svega toga smo u sinoćnjoj 'utakmici za Ligu prvaka' vidjeli najmanje nogometa i 'velikih' 0:0.

Međutim, jedan od poteza na utakmici koju je 'posebni' praktički odradio u svom stilu i 'sačuvao nulu', svakako vrijedi izdvojiti onaj mladog Marcusa Rashforda. U 24. minuti 19-godišnji je Englez svog čuvara, inače deset godina starijeg Argentinca, fantastično petom 'preskočio' na desnom krilu i oduševio sve ljubitelje nogometa. Od te prilike na kraju nije bilo ništa, ali potez Rashforda itekako vrijedi pogledati još nekoliko puta...


Rashford Amazing Skill

Rashford je inače veliki ljubimac navijača Uniteda, a koliko u njega vjeruje i Mourinho najbolje potvrđuje činjenica da ga je u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, prije dva tjedna na Old Traffordu protiv 'svog' Chelseaja stavio u prvih 11, a Ibrahimovića ostavio na klupi. Rashford je tada već u sedmoj minuti pogodio za 1:0, a 'crveni vragovi' na kraju slavili 2:0. 'Mali' Marcus je tada igrao do 83. kada ga ja zamijenio Ibra.

Linker
24. travanj 2024 08:01