youtube
DUG JEZIK GA KOŠTAO

VIDEO: EVO KAKO SE ŠPANJOLSKI REPREZENTATIVAC I ZVIJEZDA BARCELONE OSRAMOTILA ZA SVA VREMENA Brutalno vrijeđao Hrvata, a onda mu se to obilo o glavu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2016. 14:38

Za vikend je odigran najveći derbi svjetskog nogometa, onaj između Barcelone i Real Madrida, poluarni El Clasico u kojem su nogometni divovi podijelili bodove (1:1). Nakon detaljnih analiza same utakmice, strani mediji svakog dana izbace poneki zanimljiv detalj s utakmice pa je tako ovog puta osvanula i snimka u kojoj španjolski nogometni reprezentativac Jordi Alba vrijeđa našeg Matea Kovačića.

Bilo je puno trzavica za vrijeme i nakon samog susreta, ali kamerama je posebno za objektive zapeo okršaj Albe i Kovačića. Sudac je u jednom trenutku dosudio slobodni udarac za Barcelonu, a Španjolac je potom planuo na hrvatskog reprezentativca.

- Ti si glupan! Ti si gov**! Nauči govoriti španjolski.

Većina medija osudila je ovakav ispad Španjolca, a neki su otišli toliko daleko da su ga proglasili ksenofobičnim. Ipak, koliko je Španjolac ispao smiješan u čitavoj situaciji otkrili su navijači Reala koji su na društvenim mrežama objavljivali snimke na kojima se jasno vidi kako Hrvat doista zna pričati španjolski.

Linker
27. travanj 2024 06:09