REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
INTER PET KOLA BEZ POBJEDE

VIDEO: HRVATSKI OKRŠAJ U DERBIJU KOLA SERIE A Napoli svladao Inter usred Milana i učvrstio poziciju za Ligu prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 01. svibanj 2017. 00:54

U posljednjoj utakmici 34. kola nogometnog prvenstva Italije Inter je u nedjelju na San Siru izgubio od Napolija sa 0-1, a pobjednički gol zabio je José Callejón u 43. minuti nakon greške Interova braniča Nagatoma.

U redovima Intera veznjak Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 60. minuti. Perišić je imao jednu prigodu, u 71. minuti sa 15 metara opalio je volej, ali ravno u golmana Napolija.

Marko Rog je za Napoli igrao od 63. minute, dok je Ivan Strinić ostao na pričuvnoj klupi. Inter je sada pet kola bez pobjede (samo dva remija tijekom tog perioda) i sve je izvjesnije da Europsku ligu neće vidjeti što ipak predstavlja razočaranje s obzirom da su jedan dio sezone proveli među 4-5 prvoplasiranih ekipa.


All Goals & highlights HD 0-1 Inter VS Napoli... by footballvideostv1

Momčad iz Napulja ostala je na trećem mjestu, ali ima samo bod zaostatka za drugoplasiranom Romom koja je poražena u gradskom derbiju od Lazija sa 1-3. Ponovno je u redovima Lazija bio raspoložen Senegalac Keita Balde Diao, koji je nakon hat-tricka u prošlom kolu, ovaj puta bio dvostruki strijelac, u 12. i 85. minuti, dok je jedan pogodak postigao srpski reprezentativac Dušan Basta.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. travanj 2024 11:51