REUTERS/Philippe Laurenson
RUŽNNO ISKUSTVO NA VELODROMEU

VIDEO: JADIKOVKE NAJVEĆE ZVIJEZDE PSG-A 'Gađali su me kruhom, sokom od naranče, coca colom. Mogao sam imati ručak. To nije nogomet...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2017. 11:46

U nedjelju navečer odigran je veliki derbi francuskog nogometnog prvenstva između Marseillea i PSG-a (2:2), a dva dana kasnije strasti se još nisu stišale.

Jedan od trenutaka koji je obilježio susret svakako je isključenje Brazilca Neymara u 87. minuti. PSG-ova zvijezda zaslužila je dva žuta kartona u svega dvije minute i sudac ga je poslao put svlačionice.

Neymar se kasnije požalio ponašanjem navijača tijekom susreta na neprijateljski nastrojenom Velodromeu.

"Navijači su me gađali svačim. Bilo je kruha, soka od naranče, coca cole. Mogao sam imati ručak. Bilo je to pretjerano. To nije nogomet", žalio se Neymar, koji je potom povukao paralelu s Copom Libertadores.

"Bez obzira je li riječ o Copi Libertadores ili francuskom prvenstvu, to nije nogomet i to nije način. To je kao da u restoranu kuhara tučete sa nožem i vilicom".

Na kraju je Neymar preuzeo odgovornost za isključenje, nakon što je prvi žuti karton zaradio zbog prekršaja, a drugi zbog burne reakcije.

"Prihvaćam odgovornost za svoju pogrešku, ali nisam izgubio živce. Moramo jednostavno biti spremni jer će suparnici pokušati sve moguće trikove protiv nas", objasnio je Neymar, koji je dan nakon derbija nazočio na FIFA-inoj dodjeli nagrada za najboljeg nogometaša svijeta u Londonu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 16:35