screenshot
TO SE RIJETKO VIĐA

VIDEO: KAKO JE TO MOGUĆE? Nevjerojatno je što su promašili: Čak 4 igrača argentinskog velikana išla su sama na golmana...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2017. 22:15

River Plate je u 17. kolu argentinskog prvenstva na svom Monumentalu u Buenos Airesu svladao Belgrano 2:1. Poveli su domaćini odmah na početku drugog poluvremena kada je zabio Driussi. Gosti su izjednačili u 59. preko Leme, no u 68. vodstvo Riveru vratio je Martinez.

Pobjeda favoriziranog Rivera se nekako i očekivala, no domaćini su strahovali za bodove sve do zadnje minute. Igrala se peta od šest naznačenih minuta nadoknade kada su domaćini presjekli jedan napad gostiju i krenuli u kontru.

Strijelac drugog gola odlično se oslobodio jednog igrača i čak četiri igrača Rivera našla su se sama pred suparničkim golmanom. Martinez je dao u sredinu gdje je Andrade pucao poprilično slabašno pa je protivnički golman Acosta fantastičnom reakcijom uspio izbaciti loptu prije no što je ova prešla crtu.


Increible gol perdido de River Plate ante... by jackeddine

Prepuni stadion domaćina nije mogao vjerovati što je promašio 20-godišnji veznjak koji je u igru ušao u 88. minuti. Srećom po njega, na kraju je River ipak slavio, a s druge strane šteta je i što 22-godišnji Acosta nije nagrađen barem bodom za poprilično dobru reakciju protiv četvorice igrača.

Linker
19. travanj 2024 01:03