youtube
URNEBESNA SNIMKA

VIDEO: 'MILO DIJETE' PRISTOJNO ZAMOLILO SUCA SAMO JEDNU STVAR I ODUŠEVILO MOURINHA Slavni mrgud se morao nasmijati na ovakav neobičan zahtjev

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2017. 23:17

Manchester United opravdao je ulogu favorita u utakmici protiv Blackburna i tako izborio četvrtfinale engleskog FA kupa.

Blackburn je pred svojim navijačima poveo u srazu s Manchester Unitedom preko 31-godišnjeg Dannyja Grahama u 17. minuti. No, već u 27. minuti izjednačio je 19-godišnji Marcus Rashford. Sve do 75. minute nije bilo promjene rezultata. Tada je obrani Blackburna pobjegao Zlatan Ibrahimović, kojeg je Jose Mourinho ubacio u igru u 62. minuti zajedno s Paulom Pogbom, koji je asistirao za pobjenički pogodak.


All Goals & Highlights HD - Blackburn Rovers 1... by Live1Goals

Jedan od zanimljivijih trenutaka dogodio se u tunelu uoči same utakmice gdje je jedan od dječaka koji je izašao na teren u pranjti nogometaša zamolio suca da ne daje žute i crvene kartone igračima Blackburna. Sve bi to još bilo u redu da pored dječaka nije stajao Jose Mourinho kojeg je komentar klinca gotovo nasmijao do suza. POGLEDAJTE VIDEO!

(SITUACIJU S MOURINHOM POGLEDAJTE NA 3.15)


Mourinho (Emirates FA Cup 2016-17) R5 - Inside...

Linker
18. travanj 2024 23:12