Screenshot/Youtube
DALEKO NAJBOLJI STRIJELAC LIGE

VIDEO: NEZAUSTAVLJIVI HRVAT ISPISAO POVIJEST U SUSJEDSTVU Pogledajte pogotke bivšeg HNL-ovca koji je njegovom klubu osigurao naslov prvaka

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. svibanj 2017. 14:40

Hrvatski napadač Pero Pejić (35), bivši član Slavena Belupa i Croatije Sesvete, dodao je jučer još jedan trofej u svoju kolekciju. Pejić je bio strijelac oba pogotka u derbiju albanskog prvenstva sa Skenderbeuom, kojeg je Kukesi na domaćem terenu dobio rezultatom 2:0, a pogodio je iz jedanaesterca u 47. minuti te iz igre u 90. minuti utakmice. Inače, gosti su od 11. minute bili s igračem manje nakon isključenja Micija, a u 55. minuti crveni karton dobio je i Osmani.


Kukesi Peic

(Prvi pogodak Pejića na 2.15 u videu, drugi na 4.05)

Tako je Kukesi kolo prije kraja albanskog prvenstva osigurao naslov prvaka, prvi u 87-godišnjoj povijesti kluba, jer je pobjegao drugoplasiranom Skrenderbeuu na četiri boda razlike. Pero Pejić je s dva nova pogotka potvrdio i naslov najboljeg strijelca albanske lige, po treći put u karijeri. Trenutačno na kontu ima 28 pogodaka u 33 nastupa, a tome je dodao i pet asistencija.

Pero Pejić je do sada osvojio dva naslova prvaka Albanije, sa Skenderbeuom je slavio 2013. i 2014. godine, a 2013. godine je osvojio i Albanski kup. Ovaj je Makaranin u karijeri nastupao još i za albanske klubove Dinamo iz Tirane, Tiranu i Flamurtari, austrijski Kapfenberg, saudijski Al-Faisaly te iransku momčad Esteghlal.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 00:40