youtube
BUDUĆNOST JE VEĆ TU

VIDEO: OTKRIVENO KAKO SE U REAL MADRIDU STVARAJU NOGOMETNE ZVIJERI Ovo nije samo običan trening: 'Iron Man' je za Modrića i društvo 'mala beba'...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2017. 10:18

Ako se u obzir uzme činjenica kako su prošle sezone uzeli i Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo, očito je da u Real Madridu rade dobar posao.

Osim što se mogu osloniti na usluge genijalaca poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i Garetha Balea kada je sama igra u pitanju, na Berbnabeu radi čitav niz fenomenalnih stručnjaka koji se brine za njihovu formu i kako bi se društvo što bolje pripremilo za sve napore koji ih čekaju tijekom naporne sezone.

Jedan od trenera u klubu odlučio je tako pokazati javnosti kako izgleda čitav proces priprema i na koji način se sve igrači prate za vrijeme terninga. Samo statistički podaci jednostavno nisu dovolji obzirom kako su to sve samo obične brojke koje ne otkrivaju realno stanje stvari.

Da su se stvari značajno promijenile u posljednjih nekoliko godina kada je riječ o treningu, pokazuje i ovaj kratki video u kojem se može saznati na koji način u 'kraljevskom klubu' analiziraju prikupljene podatke i koliko su oni bitni u pripremama za dugu sezonu.

Linker
23. travanj 2024 18:00