screenshot
RAZGOVORI UGODNI

VIDEO: OTKRIVENO ŠTO JE TO MANDŽO REKAO SUCU ZBOG ČEGA JE DOBIO DVA ŽUTA U PAR SEKUNDI I 'IZLETIO' VEĆ U 26. MINUTI Trener Juventusa sjajno reagirao!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2017. 17:45

Mario Mandžukić je već u 26. minuti gostovanja svog Juventusa kod Udinesea isključen s terena, i to na pomalo neuobičajen način.

Kod vodstva Juvea 2:1 Higuain je ubacio, a Mandžo dirnuo loptu i poslao je pored gola. No, kod tog poteza dobio je udarac po nozi od desnog beka domaćina Alija Adnana koji je pak brzo otišao prigovoriti Mandži aludirajući na to kako se Hrvat bacio te tako pokušao iznuditi penal.

Glavni sudac Daniele Doveri dao je obojici žuti karton. No, kada mu je pokazao prvi, Mandžo je nešto dobacio sucu, a ovaj mu istog trenutka pokazao i drugi žuti te crveni karton.

Juve je na kraju slavio 6:2, a dan nakon susreta otkriveno je kako je Mandžo sucu rekao 'je*i se', a sve skupa komentirao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

"Mariju sam se zahvalio jer nas je ostavio s 10 igrača. Morali smo pokazati kvalitetu i momčadski duh kako bi stigli do pobjede. Naravno, on zna da je napravio pogrešku, ali mu uopće ne zamjeram", rekao je Allegri pa dodao:

"To ćemo ostaviti iza nas i okrenuti se prema naprijed. Dodao bih samo kako se Mario trebao odmarati od ove utakmice, ali je htio igrati i borio se kao što to uvijek i radi."

Linker
19. travanj 2024 05:18