Reuters / Pierre Albouy Livepic / REUTERS
UVIJEK ISTO

VIDEO: PLANULE KONTROVERZE I OPTUŽBE Teoretičari zavjera i mediji napali Ligu prvaka: Ždrijeb je tvrde namješten, evo detalja koji je raspirio sumnje!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 22. travanj 2017. 12:40

Jučer je održan ždrijeb parova polufinala najprestižnijeg klupskog natjecanja na svijetu - Lige prvaka, ali da ne bi sve prošlo u miru pobrinulo se ponešto teoretičara zavjera koji tvrde da je izvlačenje namješteno. Također, u cijelu priču su se uključili i španjolski mediji, a osnovna teza zavjere jest kako je UEFA namjerno 'spojila' Real i Atletico već sad u polufinalu.

UEFA navodno nije htjela da španjolski klubovi igraju u finalu jer bi tako uprihodila manje novca od očekivanog, a Ian Rush - koji je izvlačio parove - probudio je sumnju činjenicom da je kuglicu s Realom izvadio praktično bez miješanja. Cijela navodna farsa je izvedena takozvanom metodom 'toplih i hladnih' kuglica, ali naravno da je ovakve tvrdnje gotovo nemoguće i dokazati.

Već je i ranije bilo ovakvih špekulacija, nešto slično je tvrdio i bivši predsjednik UEFA-e Sepp Blatter, ali uvijek sve ostane samo na pričama...

Madridski klubovi inače svoju prvu utakmicu igraju 2. svibnja na Santiago Bernabeuu, a uzvrat je tjedan dana kasnije dok će Monaco i Juventus snage odmjeriti 3. i 10. svibnja. Millennium stadion u velškom Cardiffu bit će domaćin velikog finala koje je na rasporedu 3. lipnja.

Linker
26. travanj 2024 18:41