REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
FATALNA ZAVRŠNICA

VIDEO: POGLEDAJTE SJAJNU MAJSTORIJU VATRENOG U VELIKOM DERBIJU Ivan Perišić zablistao, Milan šokirao San Siro u osmoj minuti nadoknade!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 15:28

Odigran je veliki talijanski derbi između gradskih rivala Intera i Milana, a šokantna utakmica završena je rezultatom 2:2 iako je Inter vodio čak 2:0.

Antonio Candreva je zabio prvi gol u 36. minuti, a na 2:0 povisuje Mauro Icardi osam minuta kasnije poslije impresivne solo-akcije hrvatskog reprezentativca i bivšeg igrača Hajduka Ivana Perišića.

Raspoloženi Perišić se sjurio po lijevoj strani nakon kombinacije s Icardijem i nezuastavljivo prodro u 16-erac te prizemnim ubacivanjem poslužio Argentinca kao na pladnju. Milan je smanjio u 83. minuti preko Romagnolija, da bi u sedmoj minuti sudačke nadoknade golom Zapate izjednačili na 2:2! I to kako - lopta nije cijelim obujom prešla liniju, pa se morala gledati gol-tehnologija, a ona je presudila u korist sretnih Milanovaca.

Hrvatski reprezentativac je izašao iz igre u 68. minuti, zamijenio ga je Eder, a drugi član Vatrenih u Interu Marcelo Brozović nije ulazio u igru, kao niti Mario Pašalić kod Milana.

ASISTENCIJU POGLEDAJTE U VIDEU!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 12:44