Reuters / Carl Recine Livepic / REUTERS
BEZ IZNENAĐENJA, MOLIM

VIDEO: ROBERT PROSINEČKI NAKRATKO IZNENADIO VELESILU Robijevi ostaju u igri za SP, Engleska slavila i bez legende golom velikog povratnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2017. 22:00

Odigrane su utakmice kvalifikacijskih skupina C, E i F u Europi. U Hrvatskoj se sa zanimanjem pratila utakmica Azerbajdžana protiv Njemačke s obzirom da je izbornik domaće selekcije Robert Prosinečki.

Nažalost po Prosinečkog, Njemačka nije dopustila iznenađenje i slavila je 4:1, ali Azerbajdžanci još uvijek imaju solidne izglede za plasman u Rusiju. Nijemci su poveli golom Schurrlea u 19. minuti, a izjednačio Nazarov u 31. za opću ludnicu na tribinama, ali slavlje nije dugo potrajalo: gosti su zabili još tri preko Mullera, Gomeza pa opet Schurrlea). U drugoj utakmice te skupine, Češka je uvjerljivo pobijedila San Marino, bilo je 6:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

U skupini E snage su odmjerili Armenija i Kazahstan, a završilo je pobjedom domaćina 2:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

U skupini F Engleska je rutinski slavila protiv Litve, bilo je 2:0, strijelci su bili Jermaine Defoe (povratnik nakon više od tri godine) i Jamie Vardy. Za Engleze poslije dugo vremena nije igrao Wayne Rooney, koji nije ni pozvan za ovu akciju.


All Goals & highlights HD - England 2-0... by euro2016videos

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
16. travanj 2024 19:00