Screenshot/Youtube
INCIDENT U PALERMU

VIDEO: STRAHOVALO SE U HRVATSKOJ, A PLANULO KOD SUSJEDA Albanski navijači napravili kaos i prekinuli utakmicu protiv Italije

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 25. ožujak 2017. 00:17

Dok smo mi strepjeli kako će biti na dvoboju u Maksimiru, odnosno hoće li naši navijači pokazati svoju tamniju stranu, nereda je bilo u Palermo na dvoboju Italije i Albanije. Izazvali su ih gosti, odnosno njihovi navijači koji su zasuli travnjak bakljama, pa je slovenski sudac Vinčić bio primoran prekinuti dvoboj na 10 minuta dok se dim nije razišao.

Inače, bila je ovo 1.000 utakmica u karijeri za legendarnog Gianluigia Buffona. Albanci su odigrali vrlo dobro, bili smo posve ravnopravni Azzurrima, ali nisu pronašli način kako svladati slavljenika.

Italija je još jednom pokazala kako se ovakve utakmice dobivaju, iskoristili su prvu prigodu koja im se ukazala, Belotti je srušen u kaznenom prostoru, a De Rossi je pogodio s bijele točke. Zbilo se to u 12. minuti. Posao je zaključio Ciro Immobile. Posve je jasno da će o pobjedniku ove skupine odlučivati međusobni dvoboj Italije i Španjolske, ostale reprezentacije ipak su samo dekor.

Furija nije imala problema s Izraelom, u Gijonu su sve odradili rutinski, sve je bilo gotovo nakon 51. minute kada je Diego Costa zabio za 3:0. Izrael je tek uspio smanjiti u završnici dvoboja.
Negdašnji nogometaš zaprešićkog Intera Ilija Nestorovski bio je dvostruki strijelac u pobjedi Makedonije kod Lihtenštajna.

Linker
18. travanj 2024 03:28