Screenshot
NEZAUSTAVLJIV PRODOR

VIDEO: STRAŠNO KAKO JE ISMIJAO SUPARNIČKU OBRANU Pogledajte majstoriju s Afričkog kupa nacija koje se ne bi posramio ni Messi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2017. 14:03

Debitanti na Afričkom kupu nacija, Gvineja Bisau donijeli su nam najljepši gol u dosadašnjem dijelu turnira. Krilni igrač Piqueti je u 13. minuti utakmice protiv Kameruna izveo pravi 'one man show' i sjajno zabio za vodstvo svoje reprezentacije.

Igrač Sporting Brage je pokupio jednu loptu ispred svog šenaesterca i munjevito krenuo u kontru, ušao u suparnički šesnaesterac i zakucao za 1:0. Bio je to fantastičan prodor igrača koji će za tri tjedna napuniti 24 godine i koji bi nakon ovog prodora već u ovom prijelaznom roku mogao u neki klub iz nešto jače lige.

Kamerun je na kraju ipak slavio glovima Sianija u 61. te Ngadeu-Ngadjuija u 79. minuti, no Gvineja Bisau, koja je u prvom kolu izborila remi (1:1) protiv Gabona golom u sudačkoj nadoknadi, u zadnjem kolu protiv Burkine Faso ima priliku izboriti drugi krug.

Spomenimo i kako nas je ovaj gol Piquetija svakako natjerao da zaboravimo očajno otvaranje utakmice Gvineje Bisau. Koja je ideja iza ovakvog početnog udarca vjerojatno nikome nije jasno...

Linker
24. travanj 2024 10:15