Screenshot/Youtube
ISKRENA REAKCIJA

VIDEO: SUZE SU NAM REKLE SVE Hrvatski stručnjak otišao s press konferencije nakon bolnog poraza, slijede odlučujući tjedni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2017. 23:23

Genoa je danas poražena od Chieva kod kuće 1:2 te je tako ostala u nezgodnoj poziciji i slijedi joj borba za ostanak u prvoj ligi, a njezin trener hrvatski stručnjak Ivan Jurić jednostavno nije uspio suspregnuti osjećaje u ovoj teškoj situaciji.

Jurić se rasplakao na pressici pred brojnim novinarima poslije utakmice.

- Najiskrenije, ne znam što se dogodilo. Momčad trenira jako dobro, pripremamo se najbolje što znamo, ali smo ponovno izgubili. Čak smo i danas krenuli i igrali dobro, a onda primili golove za koje smo se i pripremali na treningu. Žao mi je igrača jer daju maksimum. Nadali smo se da će stvari krenuti nabolje. Sada imamo još četiri utakmice koja nam predstavljaju četiri finala - izjavio je Splićanin.

Inače, Genoa ima pet bodova više od Crotonea koji okupira 18. mjesto pa je situacija koliko-toliko podnošljiva i klub ima realne izglede za ostanak, no forma odnosno tek jedna pobjeda u 18 utakmica svakako nešto govori. Genoa do kraja prvenstva igra protiv Intera, Palerma, Torina i Rome.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. travanj 2024 00:57