Getty Images
DOK SU SVI SLAVILI...

VIDEO: TRAGIČNA SMRT NAVIJAČA U GLASGOWU Slavlje i eurogol Nike Kranjčara zasjenila stravična vijest!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2016. 23:54

Navijač nogometnog kluba Glasgow Rangersa, za koji igra i naš Niko Kranjčar, poginuo je u prometnoj nesreći u kojoj se autobus s navijačima ovog škotskog velikana prevrnuo na putu ka stadionu u subotu, objavila je policija.

Autobus pun navijača Rangersa prevrnuo se u East Ayrshireu južno od Glasgowa. Ukupno je 18 osoba ozlijeđeno, tri su zadobile teže ozljede, a jedna je kasnije u bolnici podlegla ozljedama.

"Jasno je kako postoje važnije stvari od nogometa. Naše su misli s ozlijeđenima i njihovim obiteljima", rekao je pomoćni trener Rangersa David Weir nakon 2-0 pobjede protiv Patrick Thistlea u kojoj je prvi gol za Rangers postigao bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Kranjčar je podsjetio na djelić svoje čarolije, poigrao se s braničima gostiju, četvorica njih nisu uspjeli zaustaviti bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je na koncu zakucao loptu pod gredu nemoćnog Scullyja. Odigrao je Kranjčar 73. minute, a ovo mu je bio prvi gol u prvenstvu. Celtic je vodeći sa 19 bodova i utakmicom manje, a Rangersi na petom mjestu zaostaju sedam bodova.

Linker
23. travanj 2024 14:02