Foto: Dragutin Savic / CROPIX / CROPIX
GUŠILI GA I UDARALI

VOJVODINA ŠOKIRANA DIVLJAČKIM ČINOM Navijači upali u svlačionicu nakon europske utakmice i isprebijali igrača: 'Rekli su mi da više neću igrati...'

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2017. 00:16

Strašne scene dogodile su se u četvrtak poslije utakmice 1. pretkola Europske lige između Ružomberoka iz Slovačke i Vojvodine.

Ružomberok je prošao dalje (ukupno 3:2), a 10-ak gostujućih navijača ušlo je u svlačionicu Vojvodine i pretuklo nogometaša Nikolu Trujića, pišu srpski mediji.

Trujić je nakon ispadanja ušao u nekakvu raspravu s gorljivim pristalicama, a uskoro je postao njihova meta.

- Sjedio sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom, ne znam, jer riječ je o prostoru u koji nitko, osim samih igrača i članova kluba, ne može ući - počeo je Trujić.

Scene koje su uslijedile nisu bile nimalo lijepe. Vođa navijača po imenu Slobodan Milutinović je uhvatio Trujića za vrat i krenuo ga gušiti, da bi ga brat istog udario šakom u glavu.

- Rekli su mi da više neću igrati, da me više neće trpiti. Rekli su da neće sve na tome završiti te da ću 'vidjeti kada se vratim u Novi Sad' - kaže Trujić.

Dodao je kako traži način da tuži UEFA-u, ali i domaćina Ružomberok kao organizatora susreta, a priča s Vojvodinom je gotova.

- Ne namjeravam više nositi dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu - zaključio je Nikola Trujić.

Linker
26. travanj 2024 17:08