Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
ODRAĐENO TEŠKO GOSTOVANJE

OD EUFORIJE DO STREPNJE, ALI U KONAČNICI SU OSTVARILI ONO PO ŠTO SU I DOŠLI 'Imamo odličnu priliku, a na Rujevici nas nitko nije pobijedio'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 27. srpanj 2017. 00:33

Rijeka je na teškom gostovanju u Salzburgu u trećem pretkolu Lige prvaka izborila povoljan rezultat uoči uzvrata na Rujevici (1:1). Vodeći pogodak za Rijeku postigao je Gavranović u 30. minuti susreta, a on bi se mogao pokazati vrlo vrijednim u nastavku europske priče.

U riječkim redovima vladalo je zadovoljstvo nakon remija na Red Bull Areni. Bijeli imaju prednost pogotka u gostima pred uzvrat, što je ono i po što su došli u Salzburg.

- Jako teška utakmica na što smo bili spremni. U prvom poluvremenu smo im parirali iz kontre i polukontre, postigli lijepi pogodak i stekli dobru prednost. U nastavku smo primili nespretan gol, uvukla se neka nervoza, Red Bull je krenuo ofenzivnije... Možda su bili dominantniji, ali mislim da imamo dobru priliku. Postigli smo pogodak po koji smo i došli i pred punom Rujevicom imamo veliku priliku – kaže Filip Bradarić, dodajući da su Bijeli zadovoljni rezultatom.

- Bismo li potpisali 1:1? Teško je govoriti što bismo potpisali, ali za nas je ovo odličan rezultat. Znamo da nas na Rujevici nitko nije pobijedio i mislim da imamo odličnu priliku – dodao je kapetan Bijelih.

Linker
25. travanj 2024 11:50