Dean Mouhtaropoulos / Getty Images
'NESREĆA' U SREĆI

OVO ĆE ZA MANCHESTER UNITED BITI JEDAN OD NAJSKUPLJIH POGODAKA SVIH VREMENA Zabije li Francuz Francuzima, najsretniji će biti Francuzi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 17:50

Nogometaš Manchester Uniteda, Farncuz Anthony Martial više od ičega volio bi u četvrtak postići pogodak St. Etienneu u Europskoj ligi. Naime, prije nego li je uopće stigao na Old Trafford, mladi francuski napadač nosio je dres Monaca, a kao klinac je nastupao za Lyon, najljućeg rivala idućeg Unitedovog protivnika u Europi.

Martial nikada St. Etienneu nije zabio u dresu Lyona, ali mu je to za nogom pošlo u travnju 2015. godine kada je još bio Subašićev suigrač u Monacu. Iako bi Francuz bio oduševljen kada bi poslao jednu loptu u mrežu 'Les Vertsa', to bi nešto teže palo njegovom aktualnom poslodavcu s Old Trafforda. Naime, Martialov idući pogodak za 'crvene vragove' znači kako će društvo s Old Trafforda morati iskeširati 10 milijuna eura na račun Monaca obizirom kako je to bila klauzula u ugovoru, točnije, toliko milijuna trabaju isplatiti u trenutku kada Francuz postigne svoj 25 pogodak.

- Bilo je to veliko rivalstvo još u vrijeme kada sam igrao u Lyonu. To su utakmice koje nose poseban naboj i kakve svaki nogometaš voli igrati. Bit će to teška utakmica, ali ukoliko odigramo na razini ne bi trebalo biti problema. Volio bih zabiti, ali najvažnije je da pobijedimo - kazao je Martial.

Linker
23. travanj 2024 15:44