Reuters / Phil Noble Livepic / REUTERS
NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

PEP GUARDIOLA ZADOVOLJAN GOLIJADOM U MANCHESTERU, ALI I OPREZAN UOČI UZVRATA 'I u Monte Carlu se može svašta dogoditi, moramo i tamo zabijati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2017. 10:06

Kišu pogodaka imali su priliku vidjeti gledatelji utakmice u Manchesteru između Cityja i Monaca (5:3). Bila je to fantastična utakmica, sasvim sigurno najbolja ove sezone u Ligi prvaka. Gledatelji su mogli vidjeti osam golova, promašeni jedanaesterac, te još niz prilika i jedanaest žutih kartona.

City je poveo 1-0, Monaco je potom imao 2-1 i 3-2, no City je okrenuo rezultat i stigao do pobjede 5-3.

Pep Guardiola je komentirao:

- Bili smo stabilni. I stari i mladi dečki u momčadi igrali su nevjerojatno. Ovo iskustvo pomoći će nam mnogo u budućnosti. I u Monte Carlu se može svašta dogoditi, moramo i tamo zabijati. Išli su u napad, samo u napad, Monaco je zabio više od 80 golova u sezoni, ide ofenzivno s puno ljudi, fizički su jaki, to je TOP momčad. Zato smo s ovim rezultatom uzeli puno kredita.

Prije dvije godine Monaco je matirao Arsenal na Emiratesu 3:1, tada se Europa divila novim klincima iz Kneževine Martialu i Carrascu, utakmica na Etihadu za njih je mnogo lošije završila, ali je dokazala da Leonardo Jardim ima još opakiju "zvijerku“.

Linker
26. travanj 2024 05:59