Foto: Vojko Basic / CROPIX
ODLAZAK U BELGIJU

PONAJBOLJI NOGOMETAŠ HAJDUKA NA KORAK DO POTSPISA S GENKOM Bijelima odšteta od 2 milijuna eura

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. kolovoz 2016. 12:33

Sušić pred Genkom, danas bi trebala biti službena objava, danas bi Sušić trebao biti u Belgiji i obaviti završni posao, preglede i potpis.

Odšteta je dva milijuna eura koja se po ugovoru s Hajdukom dijeli 70:30, ali bi Sušić po dogovoru, traženjima iz Poljuda trebao, očekuje se, oprostiti (dobar) dio Hajduku, a čeka ga trogodišnji ugovor s godišnjom gažom od cca 450.000 eura plus bonusi. Dakle, transfer vrijedan ukupno 3,5 milijuna eura.

Jučer je izgledalo u trenutku kao da se ponavlja slučaj otprije godinu i pol kad je Sušić trebao u Inter, a onda se u Interu pojavio dinamovac Marcelo Brozović i pretrčao Sušića.

Znalo se da Sušić još nije dogovorio sve detalje s Hajdukom oko prijelaza u Genk, ali je sve bilo vrlo blizu i Sušić je lišen obaveza za Lokomotivu, ostaje doma, putuje u Belgiju, neka se proda... Nije bio Sušić ni na treningu popodne, rečeno je unaprijed da preskače Lokomotivu što je bio znak – prodaje, odlaska.

Pričekajmo objavu, u Hajduku su bili optimisti da je Sušić brži od Fiolića, da je Sušić Genku glavna opcija i danas bi sve to trebalo dobiti završnu riječ...

Linker
20. travanj 2024 07:56