Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
PRRPREME U SLOVENIJI

POVRATNIK NA POLJUD I GLAVNO POJAČANJE 'NEKOG NOVOG HAJDUKA' 'Spreman sam preuzeti odgovornost, jedva čekam da počnu utakmice'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. lipanj 2017. 17:21

Josip Radošević najzvučnije je ovoljetno pojačanje Hajduka i najplaćeniji igrač Bijelih. Nakon četiri i pol sezone provedene u Napoliju, Eibaru, Rijeci i Salzburgu vratio se u Hajduk. Pred polazak u Sloveniju svoje je prve dojmove s priprema obavljenih u Splitu i Dugopolju podijelio s medijima.

- Treniralo se intenzivno, vjerujem da ćemo tako nastaviti i u Sloveniji. Ovo je novi, drukčiji Hajduk, što je dobra vijest za sve nas i za sve koji vole Hajduk.

Promijenio se Hajduk u odnosu na doba kada je Radošević nosio bijeli dres, ali promijenio se u međuvremenu i 23-godišnji Dugopoljac.

- Jedva čekam da počnu utakmice, da sve pozitivno počnemo pokazivati i na terenu - kazao je Radošević i napomenuo:

Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

- Respektiramo svakog, ali prvo sebe cijenimo.

Kakva je momčad koju ste zatekli na Poljudu?

- Mlada i kvalitetna, s velikim prostorom za napredak.

Jeste li možda razgovarali s trenerom o statusu jednog od kapetana? Prošle je zime Carrillo na pripremama izabrao četiri kapetana - prvog Nižića te Vlašića, Ercega i Savvasa. S obzirom na to da je Radošević jedan od rijetkih igrača koji su potekli iz omladinske škole Hajduka, logično bi bilo da uđe u kvartet.

- Nije o tome bilo razgovora, vjerujem da će sve doći u svoje vrijeme. Ponikao sam u Hajduku, ali ima tu igrača koji su duže vremena u klubu. Nižić je naš kapetan.

Je li Josip spreman preuzeti ulogu nositelja?

- Vjerujem da ću kroz svoj rad prikazati najbolju izvedbu - odgovorio je zadnji vezni Bijelih.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
20. travanj 2024 00:48