Getty Images
IGRAČKA KRIŽALJKA

BILIĆ IMA PUNE RUKE POSLA Radi se na transferima, a sve je jasnija situacija oko nezadovoljne zvijezde: 'Razgovarao sam s predsjednikom i...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 19. siječanj 2017. 21:28

Menadžer West Hama Slaven Bilić danas je detaljnije objasnio situaciju oko Dimitrija Payeta priznavši kako klub cilja na prodaju. Međutim, francuski reprezentativac iz Londona smije otići samo pod određenim uvjetima. Također, Bilić cilja pojačati obrambene redove...

Payet je zaratio s Bilićem proteklih dana i tjedana te izrazio želju za odlaskom iz West Hama, što je priličan šok obzirom da se radi o jednom od najvažnijih igrača.

- Naše najbolje igrače nećemo prodavati za malo novca samo zato jer žele otići ili jer ih netko želi dovesti. Payet je dobar, odličan igrač i, kao svi drugi, ima svoju cijenu. Razgovarao sam s predsjednikom i siguran sam da će napraviti pravu stvar - izjavio je Bilić.

Jedan od zainteresiranih klubova je Marseille, gdje je Payet boravio od 2013. do 2015. godine. Francuski klub nastoji isplivati iz financijskih problema, a povratak Payeta dočekali bi sasvim sigurno s dobrodošlicom. Marseille je prije nekoliko dana poslao i ponudu od 23 milijuna eura, ali je londonski klub zatražio 35 milijuna eura.

- Marseille je na potezu. Izrazili su interes, a trebali bi nešto poduzeti - zaključio je hrvatski stručnjak.

Osim što će eventualni odlazak Payeta primorati West Ham da pojača ofenzivne linije, radi se i na osnaživanju obrane. Hammersi su ponudili nešto više od devet milijuna eura za 33-godišnjeg portugalskog stopera Josea Fontea iz Southamptona te tjednu plaću od 75.000 eura. Nije isključeno da dođe do realizacije u sljedećim danima, a kao rezervna opcija se spominje stoper milanskog Intera Andrea Ranocchia, no visina moguće odštete nije poznata.


Jose Fonte Tackles,Skills,Goals 2013-2014 by ofdasse

Linker
16. travanj 2024 19:18