Reuters / Tony O'Brien Livepic
SVE PODREDIO USPJEHU KLUBA

BILIĆ ZDRAVLJE STAVIO U DRUGI PLAN 'Stanje nije ništa lošije negoli prošle godine, a takva operacija traži dug oporavak, a ja sada nemam vremena'

Piše: HinaObjavljeno: 24. travanj 2017. 22:22

Trener West Hama Slaven Bilić odgodit će operaciju kuka jer želi da klub u preostala četiri kola Premier lige skupi što više bodova, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

"Za operaciju i oporavak treba vam šest tjedana i sada nemam vremena za to. Ja nisam igrač, a stanje moga kuka nije ništa lošije negoli prošle godine", rekao je Bilić.

Već godinama 40 bodova je bila magična granica koja osigurava opstanak u Premier ligi, a West Ham, koji je na 14. mjestu, ima 38 bodova. Od zone ispadanja dijeli ga sedam bodova, a West Bromwich Albion, koji je osmi, bježi mu šest bodova. Do kraja sezone West Ham dočekuje Tottenham i Liverpool, a ide u goste Stokeu i Burnleyju.

Britain Soccer Football - West Ham United v Everton - Premier League - London Stadium - 22/4/17 West Ham United manager Slaven Bilic  Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / Tony O'Brien Livepic

"Koliko se ja sjećam 40 bodova je uvijek bila granica za opstanak. I zato nam trebaju bodovi, ali ne samo za opstanak, već da bi što više napredovali na tablici", dodao je Bilić.

Linker
19. travanj 2024 17:08