Slaven Bilić
 Clive Brunskill/Getty Images
UOČI VELIKOG ISPITA

HRVAT BRILJIRAO, ENGLEZI 'UMIRALI' OD SMIJEHA NA BILIĆEVE KOMENTARE O MOURINHU 'Super Slav' oduševio Otok, pa ispričao još jednu zanimljivu anegdotu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2016. 15:19

Slaven Bilić bio je jako dobro raspoložen na presici uoči večerašnjeg ogleda protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u četvrtfinalu Liga kupa.

Briljirao je komentiravši isključenje svog kolege Josea Mourinha prošle nedjelje, kada je utakmica između Manchester Uniteda i West Hama također na Old Traffordu završila 1:1.

Mourinho je tada poludio nakon što je sudac Jon Moss pokazao žuti karton Paulu Pogbi zbog simuliranja. Mourinho je tada svom snagom raspalio bočicu za osvježenje uz rub travnjaka i završio je na tribinama.

"Da budemo pošteni, bio je to sjajan volej. Da ju je lošije udario ne bi bio isključen, ali udario ju je predobro", rekao je Bilić i nasmijao okupljenje novinare.

"Puno sam puta vidio te bočice ispred sebe i puno sam ih puta želio raspaliti, ali bih se zaustavio u zadnjoj sekundi", dodao je Bilić i prepričao jednu vlastitu anegdotu kada je isključen.

"I ja sam bio isključen par puta, uključujući jednom dok sam bio u Bešiktašu kada smo igrali u razigravanju za Ligu prvaka protiv Arsenala. Gestikulirao sam previše, a sudac je bio Srbin pa me razumio. U Europi su na većini stadiona klupe razmaknute jedna od druge pa se međusobno ni ne vidimo. Ali ovdje u Engleskoj su jedna pored druge, pa je to opasna situacija jer vam stanje uma nije normalno u tim trenucima. Ne sjedite kod kuće i ručate s obitelji, već vas puca adrenalin i nalazite se u crvenoj zoni.


All Goals & highlights - Manchester United 1-1... by mohtv

Ono što mi je sjajno u Engleskoj je što nisam vidio tučnjavu između menadžera. Stalno na televiziji prikazuju sukob Wengera i Mourinha, ali to je tek jedan u 15 godina, pa nam zapravo ide jako dobro", zaključio je Bilić, koji će večeras pokušati pobijediti Mourinhovu momčad i izboriti polufinale Liga kupa.

Linker
20. travanj 2024 17:42