REUTERS
VJEŠTA MANIPULACIJA

LEGENDA ENGLESKOG NOGOMETA BEZ PARDONA 'OPRALA' PAYETA I IZNIJELA ZANIMLJIVU TEORIJU 'Mogao je to reći Biliću u lice!'

Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 18. siječanj 2017. 22:03

Bivši veznjak West Hama i Manchester Uniteda Paul Ince iznio je u razgovoru za The Sun zanimljivo razmišljanje o slučaju 'Dimitri Payet'.

49-godišnji bivši engleski napadač je osudio Payeta zbog neprofesionalnog ponašanja, ali i iznio zanimljivu teoriju - igra West Hama mogla bi nakon odlaska prve zvijezde kluba biti bolja, jer su se igrači previše oslanjali i na neki način ovisili o nastupu francuskog playmakera.

"Kada pogledajte način na koji je Payet igrao u West Hamu, shvatite zapravo da je igra cijele momčadi ovisila o njemu i da su se ostali igrači u velikoj mjeri oslanjali na njega. Sada bi i ostali mogli preuzeti dio odgovornosti", rekao je Ince pa prokomentirao neugodnu situaciju koju je Payet stvorio klubu i Slavenu Biliću.

"Mogu razumjeti igrača kada želi prijeći u veći klub, prijeći na tu višu razinu, ali užasno je kad to radi tako da manipulira klubom ili trenerom. Payet je sve to mogao reći Biliću u lice, nasamo. Mogao je nastaviti igrati za dobrobit momčadi, ali nije", zaključio je Ince, koji je igračku karijeru završio 2007. godine, a nastavio je raditi u nogometu kao mendažer.

Linker
18. travanj 2024 17:31