Reuters / Phil Noble Livepic
TEŠKA SITUACIJA ZA REDSE

LIVERPOOLOVA LEGENDA JAVNO PROZVALA LOVRENA, TVRDI DA JE KRIV ZA OBA GOLA 'Morao je bolje čitati te situacije, pogriješio je kod obje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2017. 19:53

Iza Dejana Lovrena slab je nastup u premierligaškom ogledu protiv Crystal Palacea koji je njegova momčad izgubila s 2:1 na Anfieldu. Nakon tog poraza 'redsima' opasno visi Liga prvaka.

Iako je Liverpool poveo golom Philippea Coutinha u 24. minuti, Crystal Palace je preko Christiana Bentekea u 42. i 74. minuti stigao do preokreta.

Valja reći kako je Lovren sukrivac kod oba gola. Kod prvoga mu je pobjegao asistent Yohan Cabaye, dok je kod drugog izgubio iz vida strijelca Bentekea koji je ostao neometan i poentirao glavom nakon ubacivanja iz kornera. Na kraju je zamijenjen u 79. minuti.

"Vidjeli smo iste probleme o kojima smo razgovarali cijele sezone. Riječ je o centralnim braničima i prekidima. Lovren je sudjelovao u obje situacije kod golova, a trebao bi biti jedan od nakiskusnijih. Morao je bolje čitati te situacije, a pogriješio je kod obje", objasnio je Jamie Carragher, legendarni Liverpoolov stoper za Sky Sports.

Nakon najnovijeg kiksa Liverpool se nalazi na trećem mjestu premierligaške ljestvice sa 66 bodova u 34 odigrane utakmice. Ali četvrtoplasirani Manchester City koji zaostaje dva boda za Liverpoolom ima i dvije utakmice manje, petoplasirani Manchester United također tri boda i dvije utakmice manje, dok primjerice sedmoplasirani Arsenal ima devet bodova manje, ali i tri utakmice manje. Podsjećamo, u Ligu prvaka vode prve četiri pozicije.

Linker
20. travanj 2024 14:47