Reuters / Rebecca Naden Livepic / REUTERS
RIJEČI PODRŠKE

LIVERPOOLOVA LEGENDA OTVARA OČI WEST HAMOVIM NAVIJAČIMA 'Pa problem nema veze sa Slavenom Bilićem. Baš nikakve veze'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2017. 12:12

Sjećate se Stevea McManamana? Bivši dugogodišnji igrač Liverpoola (1990.-1999.) i Real Madrida (1999.-2003.), danas je stručni sukomentator BT Sporta i osvrnuo se na situaciju u West Hamu Slavena Bilića.

Nakon 20 odigranih kola 'čekićari' drže 13. mjesto na premierligaškoj ljestvici, a iza njih su tri uzastopna poraza od Leicestera, Manchester Uniteda i onaj koji posebno boli, domaći 0:5 od Manchester Cityja u FA Cupu.

"Ne možete izgubiti s 5:0 kod kuće, ne West Ham pred svojim navijačima. Nadam se da Bilić neće dobiti otkaz. Prošle sezone stalno se pričalo kako igrači igraju jako dobro, a sada igraju jako loše, pa se ne može nužno kriviti Bilić, zar ne? Njegov je posao motivirati igrače koji ne moraju nužno voljeti svoje menadžere, ali čim izađu na travnjak tu se već radi o osobnom ponosu. Kada igrate protiv Manchester Cityja u FA Cupu ne treba vam posebna motivacija. Pa igrate pred 50.000 navijača i ne trebate menadžera da vas motivira. Želite pokazati da ste bolji od 50 milijuna funti vrijednog Raheema Sterlinga ili Sergija Agüera. Želite se dokazati, želite se boriti.

Ne, zabrinut sam da njihov problem nema veze sa Slavenom Bilićem, baš nikakve veze s njim. Pa ne može se dogoditi da ljudi u jednom trenutku govore da je Dimitri Payet najbolji igrač na svijetu, a u idućem da je užasan", zaključio je McManaman.

Engleski mediji inače pišu kako Bilić ima dvije utakmice da spasi svoj posao, a riječ je o ogledima protiv Crystal Palacea i Middlesbrougha u kojima se od njega očekuju pobjede.

Navodno West Hamovi suvlasnici David Sullivan i David Gold strahuju da je Bilić izgubio sposobnost da motivira momčad i nisu više sigurni da je on pravi izbor za klub.

Linker
25. travanj 2024 15:18