Reuters / Jason Cairnduff Livepic
VIKEND ODLUKE

LIVERPOOLOVIM NAVIJAČIMA JE JEDNOSTAVNO PREKIPJELO Treneru su pokazali palac dolje: 'Klopp van, mora otići'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2017. 11:54

Liverpoolovim navijačima nije dobro sjeo 3:1 gostujući poraz od Leicestera u Premiershipu.

Mislili su Liverpoolovi navijači da će lako protiv prvaka koji do sinoćnje utakmice nije zabio gol u 2017. godini, ali dvama golovima Jamiea Vardyja i jednim Dannyja Drinkwatera prvaci su došli do 3:1 pobjede u prvoj utakmici nakon smjene Claudija Ranierija. Liverpoolu je to bio peti poraz u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima i nakon 26 kola engleskog prvenstva za vodećim Chelseajem zaostaju ogromnih 14 bodova.

Liverpool je sada peti na ljestvici i ne samo da je praktički ispao iz utrke za naslov već mu i Liga prvaka opasno visi i Manchester United će ga prestići na petom mjestu pobijedi li u svojoj utakmici 26. kola (prva četiri mjesta vode u LP)


All Goals & highlights HD - Leicester City 3-1... by Live1Goals

"Sada je puno ozbiljnije. Svi mi igramo za svoju budućnost, uključujući mene. O svima nam se sudi svaki dan, posebice u velikim utakmicama. Osjećam maksimalnu odgovornost jer jesam odgovoran", komentirao je nakon susreta Klopp, čija momčad u nedjelju ugošćuje Arsenal na Anfieldu. Dio engleskih medija piše kako je vrlo vjerojatno da bi se u Liverpoolu u slučaju poraza u toj utakmici mogli odlučiti potražiti novog trenera.

"Hvala Bogu da ne igramo sutra. Moramo sada analizirati situaciju, reagirati i pobijediti. Zabrinut sam, ali imamo tjedan dana i moramo pokazati reakciju", dodao je Klopp, koji se nakon susreta našao na udaru brojnih navijača na društvenim mrežama koji zahtjevaju njegovu smjenu. U nastavku donosimo samo neke od poruka nezadovoljnih navijača.

"Klopp van!"

"Sramota, gori je od Brendana Rodgersa".

"Bez ideje i užasan odabir sastava".

Linker
21. travanj 2024 03:16