Michael Regan/Getty Images / Getty Images
MUDRE IGRE U PREMIERSHIPU

'MA KAKVE LISICE, VI STE OBIČNE ZMIJE' Navijači Leicestera obrušili se na igrače: Izdali ste Ranierija, zabili ste mu nož u leđa kao Chelsea Mourinhu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2017. 10:42

Leicester City dugo se mučio ove sezone proigrati na pravi način i podsjetiti na izdanje iz prošle sezone kada su 'lisice' senzacionalno osvojile naslov prvaka Engleske.

Ceh vrlo lošim rezultatima platio je, u skladu s tako čestim nogometnim klišejem, trener Claudio Ranieri, a momčad je nekim čudom proigrala i odmah u prvoj sljedećoj utakmici bez 'vrckavog' Talijana na klupi, uvjerljivo slavila protiv Liverpoola.

Nije dugo trebalo navijačima Leicestera, ali i cjelokupnoj nogometnoj javnosti da dođe do zaključka kako su upravo igrači 'minirali' Ranierija i lošim igrama isprovocirali njegov odlazak.

Internet je prepun jednog zajedničkog nazivnika u cijelom razgovoru, a to je novi nadimak 'zmije'.

"Ništa što već nije viđeno u Engleskoj. Prošle godine Chelsea je to napravio Mourinhu, a sada Lecister Ranieriju", "Hrpetina zmija ovi igrači Leicestera, samo hrpetina zmija u travi", "Ovo večeras protiv Liverpoola je potpuno drugačija momčad u odnosu na cijelu dosadašnju sezonu, nemojte mi reći da igrači nisu upravo zabili nož u leđa Ranieriju", samo su neki od komentara navijača Leicestera na društvenim mrežama.

Linker
20. travanj 2024 11:14