REUTERS
PRESICA UOČI CHELSEAJA

MOURINHU SE BILIĆEVA 'PRESUDA' NEĆE SVIDJETI Hrvat otvoreno stao na stranu Contea pa poručio: 'Već sam se zasitio odgovarati na ista pitanja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2016. 18:49

Na presici uoči West Hamovog okršaja u Liga kupu protiv Chelseaja Slavena Bilića novinari su upitali za mišljenje o raspravi između Antonija Contea i Josea Mourinha.

Podsjećamo, nakon nedjeljnog premierligaškog derbija između Chelseaja i Manchester Uniteda na Stamford Bridgeu u kojem su londonski plavi slavili sa super uvjerljivih 4:0, Mourinho je navodno prigovorio Conteu zbog burnog slavlja nakon četvrtog postignutog gola. Slavni Portugalac smatra da su Conteovi postupci bili 'ponižavajući' za njegovu momčad. Sam Conte to je demantirao, a i Bilić vjeruje da je talijanski trener jednostavno emotivan i ne vidi ništa spornoga.

"Znam što je Jose mislio o tome, ali ne mislim da he Conte to napravio da ponizi United. Samo je želio da publika nagradi momčad jer su pobjeđivali i zbog svega što su napravili u utakmici. Iz moje perspektive, ne mislim da je želio poniziti United", objasnio je Bilić.

"Uz aut liniju mnogi menadžeri jednostavno sjede i gledaju utakmicu, a drugi kao da igraju. Jednostavno morate biti svoji. Tijekom te utakmice nisam vidio ništa lošega od Contea, kao ni ništa lošega otkako je preuzeo Chelsea. Bio je to tipični Conte. Agresivan, ali na dobar način", dodao je Bilić.

O samom gradskom derbiju protiv Chelseaja, prvom na London Stadiumu kaže:

"To je kup utakmica, derbi protiv Chelseaja i da, velika je utakmica. Navijačima poručujem da nas podrže jer ih osjećamo u svakoj utakmici i želimo da budu naš 12. igrač".

Mourinho i Conte
youtube / youtube

West Hamu utakmica protiv Chelseaja dolazi nakon dvije uzastopne premierligaške pobjede, a novinare je zanimalo jesu li problemi koji su ih pratili od početka iza njih?

"Nadam se da su problemi prošli. Već sam se zasitio odgovarati svaki tjedan na ta ista pitanja. Sve što možemo napraviti je igrati dobar nogomet i pobjeđivati utakmice. To podiže atmosferu", zaključio je Bilić.

Linker
26. travanj 2024 22:05