Slaven Bilić i Mark Noble
 Reuters / Eddie Keogh Livepic
ISPUCALI SU SVE KREDITE

NOVI TEŽAK UDARAC ZA SLAVENA BILIĆA Kapetan nema lijepih riječi za katastrofalan start: 'Ovo je smijurija!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2016. 13:00

Golovima Charliea Austina, Dušana Tadića i Jamesa Warda-Prowsea Southampton je u nedjelju savladao West Ham u gostima 3:0 i nanio novi težak udarac Slavenu Biliću i njegovim Čekićarima kojima je najgori start u premierligašku sezonu nakon sezone 2002/03 kada su i ispali iz lige.

West Ham se nalazi na 18. mjestu premierligaške ljestvice s tek tri osvojena boda, a sa 16 primljenih golova u 6 kola najgora su obrambena momčad lige.

Da obrana West Hama pušta na sve strane posve je jasno, a kapetan West Hama Mark Noble je nakon posljednjeg razočaranja protiv Southamptona poručio: "Ako ću biti iskren, mogli smo primiti i šest golova na kraju. A opet, ako ćemo gledati pozitivnu stranu, mislim da ne može biti gore".

Nije se tu Noble zaustavio.

"Primili smo 11 golova u tri utakmice i to je smijurija, nedopustivo. Jednostavno nismo dovoljno dobri", dodao je Noble.

Bilić pak kaže da ne bježi od odgovornosti.

"To je moja odgovornost, to je moja momčad. Znam kako stvari funkcioniraju i ne bježim od odgovornosti.. Rekao sam igračima nakon WBA-a da nema potrebe za panikom, ali sada smo ispucali sve kredite".

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. travanj 2024 01:09