Action Images via Reuters
VATRENI DEBI BIVŠEG HAJKDUKOVCA

NOVI TRENER NIKOLE VLAŠIĆA JOŠ NIJE PRIMIO OVAKVU KRITIKU 'Oprosti Ronalde, ali mi smo bili sra** u svim utakmicama, OSIM protiv Hajduka...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2017. 20:17

Nikola Vlašić nije morao dugo čekati na svoj debi u dresu Evertona, u visokom domaćem porazu od Tottenhama (0:3) usred Goodisona dobio je posljednjih deset minuta. Zapravo i nije imao pravu priliku pokazati što zna, pogotovo s obzirom na okolnosti.

Spursi su bili puno bolji takmac, Everton nije jučer bio onako kompaktan kao inače, a Harry Kane još je jednom pokazao svoju klasu, zabio je dva pogotka, a posebno je impresivan bio onaj prvi kad je lobao Pickforda.

Trener Evertona Ronald Koeman izazvao je nakon utakmice burne reakcije komentarom na Twitteru iako zapravo nije rekao ništa posebno.

"Vrlo razočaravajući rezultat za nas. Nismo krenuli loše, ali smo izgubili kontrolu nakon primljenog prvog gola", napisao je slavni Nizozemac i izazvao lavinu reakcija od kojih bi ga jedna mogla posebno zabrinuti.

"Oprosti Ronalde, ali mi smo bili sra** u svim utakmicama ove sezone, OSIM u prvom poluvremenu protiv Hajduka... a i tu utakmicu smo igrali na snagu", poručio mu je jedan razočarani navijač.

Tako misli 'ulica', a evo kako je novi Vlašićev trener objasnio neugodni poraz.

"Nadam se da smo nešto naučili iz ove utakmice. Primili smo nesretni prvi gol i poslije izgubili kontrolu igre. Bilo nam je teško izboriti se protiv sjajnog veznog reda Tottenhama, a nakon primljenog drugog gola bilo je još teže. Iz drugogo poluvremena možemo puno naučiti jer mislim da smo u previše situacija, po mome mišljenju, bili previše slabi, premlaki".

Teško da će navijači dugo trpjeti ovakva objašnjenja. Everton je trenutno 15. na tablici, a što o tome misle tribine, najbolje je možda sažeo jedan komentator na Twitteru.

"Nisi imao plan, nisi imao nikakvu reakciju kad su stvari krenule u lošem smjeru, a igrači su izgledali izgubljeno. Popravi to ili letiš!".

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 12:31