Mike Hewitt/Getty Images / Getty Images
BIO BI TO SPEKTAKL

PAKLENI PLAN ARSENEA WENGERA Odriču se prve zvijezde kako bi na Emirates doveli dva 'kralja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2016. 00:44

Trener Arsenala ovog ljeta muku muči s dovođenjem pojačanja na Emirates. Osim švicarskog reprezentativca Granita Xhake, za kojeg je izdvojeno 35 milijuna eura, navijači Topnika još uvijek čekaju pravi transfer.

Pokušao je Wenger u London dovesti Antoinea Griezmanna, Riyada Mahreza, Jamiea Vardya, N'Golo Kantéa, Alexandrea Lacazettea, Maura Icardija, Jonnya Evansa, Jeremya Mathieua, Shkodrana Mustafija, ali svi spomenuti redom su odbijali 'siromašne' ponude francuskog stratega.

Ljetni mercato bliži se kraju, a u sjevernom dijelu Londona dobro znaju kako je Arsenalu potrebno neko veliko ime želi li uopće biti u igri za osvajanje naslova u Premier ligi. Ako je za vjerovati španjolskom Don Balonu, Wenger je krenuo upravo u tom smjeru. Zanimanje za jednog od ponajboljih nogometaša Arsenala, Alexisa Sancheza pokazao je velik broj klubova među kojima je i Real iz Madrida, a ako se već mora rastati sa Čileancem, Francuz to želi iskoristiti na najbolji mogući način.

Trener Topnika se navodno spreman odreči svog dragulja, ali u zamjenu za čak dvojicu 'kraljeva'. Kako prenosi Don Balon, u zamjenu za Alexisa traži Jamesa Rodrigueza i Alvara Moratu kojeg je Real ovog ljeta vratio na Bernabeo. Iako bi Arsenal puno izgubio odlaskom sjajnog Čileanca, za vjerovati je kako bi puno veći dobitak bila seoba fantastičnog Realovog dvojca na Emirates.

Linker
18. travanj 2024 02:17