Reuters / John Sibley Livepic / REUTERS
NA IZLAZNIM VRATIMA

PODBAČAJ SKUPOCJENE ZVIJEZDE Kupljen za veliku odštetu, odigrao gotovo ništa, slavni menadžer iskreno progovorio: Malo mi ga je žao, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2017. 23:24

Iako je kupljen za 20 milijuna eura, Lucas Perez (28) nije se naigrao u londonskom Arsenalu, a menadžer Topnika Arsene Wenger je priznao kako mu je žao španjolskog nogometaša pa se čini da su mu dani odbrojani.

Perez je stigao iz Deportiva prošlog ljeta, ali je upisao samo 11 nastupa i to uglavnom ulazeći s klupe, a u listu strijelaca se upisao - samo jednom (protiv Bournemoutha u siječnju).

- Malo mi ga je žao. On je vrhunski napadač, priznajem to, ali nisam mu mogao dati više prilike. Volio bih da ostane, ali moramo sjesti i vidjeti postoji li uopće šansa da se situacija popravi - priznao je francuski stručnjak.

Španjolski nogometaš je prošle godine bio jedan od najboljih strijelaca Primere kao član Deportiva iz La Corune s 17 pogodaka, što mu je bila glavna referenca za odlazak u Arsenal dok za reprezentaciju svoje zemlje nikada nije debitirao. Nažalost po njega, epizoda u Engleskoj koja je trebala kruna jedne solidne karijere nije okončana na željeni način.

Perez je, spomenimo, tijekom karijere igrao i za Atletico Madrid, Dynamo Kijev, Karpati i PAOK Solun.


Lucas Perez - Arsenal FC Skills & Goals... by SportsMotion

Linker
26. travanj 2024 08:14