REUTERS
KREĆE PREMIERSHIP

SANCHEZ PROPUŠTA START PREMIERLIGAŠKE SEZONE Wenger otkrio: 'Ozlijedio se na treningu. Ponude? Ne mogu vam reći, ali nijedna neće biti razmatrana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2017. 13:59

Dobra i loša vijest za Arsenalove navijače vezana uz Alexisa Sancheza uoči početka nove premierligaške sezone koju 'Topnici' otvaraju u petak na Emiratesu protiv Leicestera.

Dobra vijest je što će čileanski napadač prema svemu sudeći ipak ostati u Arsenalu i odraditi posljednju godinu ugovora i onda vjerojatno bez odštete napustiti klub. Loša je vijest što će propustiti dvije utakmice na startu nove sezone, one protiv Leicestera i Stokea (u gostima).

"Alexis neće igrati. Ima istegnuće abdomena koje je zadobio na treningu u nedjelju. Ne znam točno koliko ga neće biti, ali vjerujem da neće zaigrati protiv Leicestera i Stokea", rekao je Arsenalov menadžer Arsene Wenger.

Wengera nije mimoišlo i pitanje o Sanchezovoj budućnosti.

"Ne mogu vam reći jesu li dolazile ponude za njega. Ali već sam vam rekao da nijedna ponuda neće biti razmatrana jer ga ne želimo prodati. Mislim da ga PSG i ne želi, da su se okrenuli Mbappeu", dodao je Wenger.

Linker
20. travanj 2024 06:10