youtube
PORTUGALAC U 'STRAHU'

SLAVEN BILIĆ JE SLOŽIO TAKVU MOMČAD DA SE ČAK I JOSE MOURINHO 'TRESE' Uopće mu nije svejedno: 'Fanstastično su kupovali, imaju ekipu za uzeti naslov'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2017. 13:31

Iako još nisu službeno potpisali nove ugovore, Marko Arnautović (Stoke) i Javeier Hernandez (Bayer Leverkusen) trebali bi uskoro postati novi članovi West Hama. Bilić je već ranije osigurao usluge reprezentativnog vratara Joea Harta te argentinskog braniča Pabla Zabalette, a sada je krenuo i u lov na napadača.

Meksički nogometni reprezentativac i napadač Bayer Leverkusena Javier Hernandez na korak je do potpisivanja ugovora s West Ham Unitedom. Čelnici Bayera i West Hama postigli su dogovor oko odštete i ukoliko 29-godišnji napadač uspješno prođe liječnički pregled postat će novi član momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Kako prenose engleski mediji West Ham će za meksičkog napadača platiti 13 milijuna eura odštete.

S druge strane slična je situacija i s Arnautovićem koji bi trebao uskoro preseliti u London za 23 milijuna eura. Ovakav razvoj situacije u West Hamu ponukao je i Josea Mourinha da uvrsti klub Slavena Bilića u uži krug kandidata za osvajanje naslova iduće sezone.

- Većina klubova se biotno pojačala za nadolazeću sezonu, svi su kupili barem trojicu igrača. Liverpool, Manchester City...tu je i West Ham protiv kojeg otvaramo sezonu i dosta razmišljam o njima. Doveli su Joe Harta, dolaze Arnautović i Chicharito izgleda kako bi se i oni mogli boriti za naslov u Premier ligi. Fantastično su odradili prijelazni rok.

Linker
16. travanj 2024 22:44