Getty Images
ZVIJEZDE DOLAZE

SLAVEN BILIĆ 'UDARA ŠAKOM O STOL' I SLAŽE MEGA-MOMČAD 'Gladan sam, hoću pojačanja': Pogledajte koje bi zvijezde mogle vratiti West Ham u sam vrh!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. svibanj 2017. 10:07

West Ham Slavena Bilića nalazi se na 12. mjestu kolo prije kraja, što je ocijenjeno neuspjehom pa se stoga već sad krenulo u slaganje kadrovske križaljke za sljedeću sezonu. Planira se povratak u gornji dom Premiershipa, najbogatije lige svijeta, a hrvatski stručnjak dao je svoja razmišljanja za nadolazeće ljeto i prijelazni rok.

Spominje se dolazak nekoliko velikih imena poput Daniela Sturridge iz Liverpoola, Michya Batshuayija iz Chelseaja, Pabla Zabalete iz Manchester City, Jermainea Defoea (Sunderland), kao i nekoliko manje poznatih, ali svakako zanimljivih igrača poput Kelechija Icheanacha (City).

- Gladan sam i optimističan. Želimo pronaći pojačanja, a ne prinove koje će samo popuniti kadar. No, ne ciljamo na 'Griezmanne', to nije realno. Prošlog ljeta smo potrošili puno vremena na razgovore s Lacazetteom iz Lyona, zanemarili smo rezervne opcije i na kraju se sve izjalovilo. Bilo bi sjajno kada bismo našli nekog kao što je Dimitri Payet, on je bio jack-pot, ali nije objektivno - izjavio je bivši hrvatski izbornik.

Bilić je prije godinu dana kupio Masuakua, Lanzinija, Torea, Zazu i druge, ali malo tko se od njih pokazao kao istinski pojačanje što se smatra jednim od glavnih razloga za rezultatsko potonuće. Podsjetimo, Hammersi su prošlu sezonu, prvu pod Bilićevim ravnanjem, završio na odličnom sedmom mjestu i oduševili cjelokupnu javnost. A sad - vrijeme je povratak!

Britain Football Soccer - West Ham United v Leicester City - Premier League - London Stadium - 18/3/17 West Ham United manager Slaven Bilic during the match Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / John Sibley Livepic

Linker
17. travanj 2024 21:41