Slaven Bilić
 Reuters / Andreas Schaad Livepic
POSTAVILI JEDAN UVJET

STRAŠAN PRITISAK ZA SLAVENA BILIĆA Englezi otkrili da mu prijeti otkaz, spominje se i nasljednik, bivša zvijezda Uniteda sjeda na kormilo?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2017. 22:51

Ukoliko West Ham u sljedeće tri utakmice ne ostvari pozitivne rezultate Slavenu Biliću prijeti otkaz, navodi Daily Mail.

West Ham je poražen u posljednja tri premierligaška ogleda, a u 2017. godini Bilićeva je momčad samo jednom sačuvala netaknutu mrežu. U sljedeće tri utakmice 'čekićari' igraju protiv Hully Cityja, Arsenala i Swanseaja, a ukoliko Bilićeva momčad ne pobijedi bar u jednoj od njih, West Hamov Upravni odbor mogao bi glasati o povjerenju treneru, piše engleski dnevnik.

"Raspoloženje se promijenilo u zadnja dva mjeseca. Uprava je planirala ponuditi Biliću novi ugovor sljedećeg ljeta nakon povratka momčadi u gornju polovicu ljestvice, ali onda su pregovori stali. Klupski insajderi rekli su u siječnju da je Biliću bilo ponuđeno produljenje do 2020. godine, a sada mu je posao u opasnosti", stoji u tekstu.

A kao potencijalnog Bilićevog nasljednika The Mirror spominje Nizozemca Jaapa Stama (bivši igrač Manchester Uniteda), 44-godišnjeg trenera Readinga. Također, ozljede ključnih igrača Winstona Reida i Michaeila Antonija svakako su Bilićevoj momčadi stigle u najgore moguće vrijeme.

Kako bilo, pred hrvatskim su trenerom teški trenuci i njegovoj momčadi neophodno su potrebne pobjede. West Ham se trenutno nalazi na 12. mjestu ligaške ljestvice s 33 boda, devet više od zone ispadanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 13:07