Reuters / John Sibley / REUTERS

TALIJAN IZGUBIO STRPLJENJE, A I HITNO MU TREBA LOVA Antonio Conte i Abramovič dogovorili: Ovih pet igrača na zimu leti iz Londona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2016. 11:41

Bogati vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič dao je dopuštenje Antoniju Conteu da u zimskom prijelaznom roku na transfer listu stavi čak petoricu igrača. Riječ je o Nemanji Matiću, Branislavu Ivanoviću, Garyju Cahillu, Cescu Fabregasu i Oscaru.

Mediji na Otoku takošer navode kako su Abramovič i Conte silno nezadovoljni ulaskom u novu sezonu gdje je Chelsea trenutačno na osmom mjestu sa samo 10 bodova, a najviše od svega bole porazi od Livepoola i Arsenala.

Osim rezultatima, Conte je nezadovoljan i izborom igrača u ljetnom prijelaznom roku gdje je dovao samo jednog igrača kojeg je želio, a to je N'Golo Kanté iz Leicestera.

Talijanski stručnjak na klupi Bluesa je Abramoviču predstavio svoj plan u kojem bi prodajom petorice igrača u siječnju mogao osigurati više novca za nova pojačanja. Abramovič je podržao Contea i poručio kako u budućnosti ne računa na Matića, Ivanovića, Cahilla, Fabregasa i Oscara.

Linker
19. travanj 2024 06:39