Denis Doyle/Getty Images
PROMJENE U NOGOMETNIM ODNOSIMA

VELIKI UDARCI ZA NAJJAČU I NAJBOGATIJU LIGU SVIJETA Tri zvijezde napuštaju Otok: Modrić i Kovačić dobivaju snažna pojačanja, Ibro u SAD?!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 10. ožujak 2017. 22:32

Aktualni prvak Europe Real Madrid pokušat će dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja tijekom ljetnog prijelaznog roka, pišu strani mediji. Također, Španjolci su obnovili interes za vratarom Manchester Uniteda Davidom De Geom.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane kontaktirao je Hazardovog agenta, ali belgijski reprezentativac nije previš voljan napustiti Chelsea i otići u Španjolsku.

Naime, Hazard želi dovršiti započeti projekt s Antonijem Conteom, a Chelsea je na najboljem putu da postane prvak Engleske jer ima zavidnu prednost pred prvim pratiteljima.

-------------------------------------------------------------

Vratar Manchester Uniteda David De Gea je, tvrde španjolski mediji, priznao prijateljima kako želi napustiti sadašnji klub i otići u Real Madrid koji ga je neskriveno želio još prije godinu-dvije.

De Gea je prije godinu i pol dana bio dogovorio sve s Real Madridom, ali zapelo je na papirologiji i na kraju je ipak ostao na Old Traffordu. - De Gea vidi Manchester kao pakao jer je svaki dan tmuran. Osobno je priznao da želi u Real Madrid. Oni još uvijek razmišljaju o njemu, ali Jose Mourinho nije voljan pristati na ovaj transfer - navode mediji. Ovaj 26-godišnji golman je već šestu godinu u Engleskoj, a prethodno je igrao za Atletico Madrid u kojem je i ponikao..

----------------------------------------------

Alexi Lalas, nekadašnji reprezentativac SAD-a, tvrdi da Los Angeles Galax ima velike izglede dovesti nogometaša Manchester Uniteda Zlatana Ibrahimovića.

Lalas je inače prije bio i generalni menadžer LA Galaxya, a sudjelovao je u dovođenju Davida Beckhama, engleske ikone koja je godinama žarila i palila travnjacima diljem Starog kontinenta.

- Mislim da imaju šanse. Ove godine ili iduće, interes će i dalje postojati.

Beckhamov dolazak 2007. otvorio je vrata MLS-a 'facama' iz Europe.

- Taj se transfer Davida Beckhama nije dogodio preko noći, taj je odnos rastao godinama, a kad je došao savršen trenutak, reagirali smo. Ne samo novcem, bio je to cijeli paket - podsjetio je Lalas.

Nešto stariji ljubitelji nogometa, pa i oni mlađi, zacijelo se dobro sjećaju Lalasa: uvijek je noio prepoznatljivu frizuru (ako se to moglo nazvati frizurom) koja je lelujala posvuda i davala poseban šarm ovom nekadašnjem reprezentativcu SAD-a za kojeg je upisao 97 nastupa i pridodao devet pogodaka.

Linker
17. travanj 2024 23:42