Slaven Bilić
 Reuters / John Sibley Livepic
ISPUSTILI VODSTVO

VIDEO: BILIĆA JE POBJEDE KOŠTAO VELIKI GAF VRATARA Pogledajte potez zbog kojeg si je hrvatski trener 'čupao kosu', Middlesbrough šokirao Man. City

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2016. 19:00

U 11. kolu Premiershipa West Ham Slavena Bilića odigrao je 1:1 na domaćem travnjaku protiv Stokea.

Vodeći gol za West Ham u 65. minuti postigao je Michail Antonio. Od samog početka Stoke se postavio iznimno defenzivno i 'čekićari' su imali puno problema u pokušajima probijanja njihovog obrambenog bedema. Naposlijetku su to uspjeli nakon ubacivanja Dimitriya Payeta s lijeve strane i spretnog udarca glavom Antonija s nekih sedam, osam metara. Međutim gosti su uzvratili i Bojan Krkić je u 75. minuti poravnao na 1:1.

Pogotku Stokea kumovala je katastrofalna reakcija West Hamovog vratara Adriana koji je istrčao u prazno na rubu kaznenog prostora i ostavio svoja vrata nebranjena.

West Ham je tako propustio upisati četvrtu ovosezonsku pobjedu, te treću u zadnja četiri kola.

Vodeći Manchester City dobro se namučio da slomi otpor Middlesbroughu na Etihadu, a poveli su 'građani' golom Sergija Agüera iz 43. minute.

Međutim, šok je uslijedio u samoj završnici, točnije u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je Marten de Roon postavio konačnih 1:1.

Iako je pola sata imao igrača manje, posljednjeplasirani Sunderland upisao je prvu pobjedu u sezoni, svladavši u gostima Bournemouth sa 2-1. Pobjednički gol zabio je Jermain Defoe u 74. minuti iz penala.

REZULTATI:

West Ham United 1 Michail Antonio 65

Stoke City 1 Bojan Krkić 75

- - -

Burnley 3 Sam Vokes 2, Johann Berg Gudmundsson 14, Ashley Barnes 90+4

Crystal Palace 2 Connor Wickham 60, Christian Benteke 81-pen

- - -

Manchester City 1 Sergio Aguero 43

Middlesbrough 1 Marten de Roon 90+1

- - -

Bournemouth 1 Dan Gosling 11

Sunderland 2 Victor Anichebe 33, Jermain Defoe 74-pen

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
16. svibanj 2024 18:06