youtube / youtube
RAT TRENERSKOG DVOJCA

VIDEO: CONTE 'PREBIO' MOURINHA, A ONDA MU SE KRENUO I RUGATI Special One mu poručio: 'To se ne radi, ovo je sramotno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2016. 22:42

Portugalski trener Jose Mourinho vratio se na Stamford Bridge gdje je bio heroj navijača Chelseaja, ali igrači njegova bivšeg kluba umjesto poklona servirali su mu težak poraz.

U derbiju 9. kola Premier lige Chelsea je u nedjelju svladao Manchester United sa 4-0. Momčad Uniteda kapitulirala je već prvoj minuti, kada je grešku obrane iskoristio Pedro. Drugi pogodak pao je nakon kornera, a strijelac je bio Gary Cahill u 21. minuti. Preostala dva gola za Chelsea postigli su Eden Hazard (62) i N'Golo Kanté (70).

Nakon utakmice trener Crvenih vragova, Jose Mourinho istaknuo je kako su ih koštale velike pogreške u obrani.

- Ako bolje pogledate kod prvog pogotka dogodila se velika momčadska i idividualna pogreška, a onda stigne i kazna. Utakmica je potom ekspresno otišla u drugom smjeru. I nakon drugog pogotka željeli smo stvarati prilike i zabiti koji gol, ali, na kraju, mislim da je Courtois imao više obrana od De Gee.

Otkrio je Mourinho što je rekao svoji igračima u poluvremenu.

- Rekao sam igračima da trebamo ući u puno veći rizik iako sam znao da su vrlo opasni iz kontra napada. Da smo uspjeli zabiti pogodak možda bi i okrenuli utakmicu. Chelsea je danas odigrao jako dobru utakmicu, bili su organizirani u obrani i vrlo opasni u kontra napadima.

Po završetku susreta dogodila se i jedna zamljiva situacija u kojoj je Mourinho prilikom rukovanja Conteu uputio nekoliko riječi. Naime, Mourinho je bio nezadovoljan kada je Talijan u jednom trenutku napumpavao atmosferu na tribinama podižući ruke i urlajući kraj terena.

To se ne radi na 4:0 nego na eventualno 1:0, ovo je sramotno - otkriva Sky Sports.

Linker
20. travanj 2024 10:03