REUTERS
SLAVENOVA PRESUDA

VIDEO: DOKAD ĆE SUCI KROJITI BILIĆEVU SUDBINU? 'Bili smo bolji, ostali smo bez dva boda! Ako je ono bio penal za njih, onda smo ga morali dobiti i mi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2017. 09:04

Utakmice West Hama ove su sezone u pravilu spektakl za gledatelje, a tako je bilo i ove subote u susretu 26. kola Premiershipa kod Watforda (1:1).

Watford je poveo već u 3. minuti pogotkom Troya Deeneya iz penala, a izjednačenje momčadi Slavena Bilića donio je uz puno sreće Andre Ayew u 73. minuti nakon što je Michail Antonio pogodio obje vratnice, a lopta se odbila ravno na nogu ganskom napadaču. West Ham je u drugom dijelu bio opasan, mogao je i do sva tri boda, ali četiri minute prije kraja Antonio je zaradio crveni karton, a Čekićari su uspjeli sačuvati bod.


bbbccc

Slaven Bilić na svoj je način emotivno doživio utakmicu...

"Emocije su pomiješane, ali ovo su dva ispuštena boda. Sretan sam zbog načina na koji smo igrali, posebno u drugom poluvremenu, ali nisam zadovoljan načinom na koji smo počeli utakmicu, uvijek postoji rizik da primiš drugi pogodak i izgubiš utakmicu", rekao je Bilić nakon utakmice u kojoj je njegova momčad potpuno dominirala u drugom poluvremenu.

Imat će Bilić ponovo i ponešto prigovora na suđenje, u 51. minuti Niang je srušio Kouyatea, ali sudac Pawson samo je odmahnuo rukom, baš kao i sedam minuta kasnije nakon duela Cresswella i Doucourea, dojam je oba puta i pogriješio.

Šteta, jer je West Ham zaslužio i više iako je u posljednjim trenucima mogao ostati i bez tog jednog boda nakon flipera poslije jednog kornera, ali Deeney i Success nisu uspjeli skrenuti loptu prema golu.

"Rekli smo igračima na poluvremenu da možemo podignuti razinu svoje igre i bilo je to jedno od naših najboljih poluvremena. Zaslužili smo izjednačiti. Na kraju smo bili bolja momčad. Jedanaesterci? Zarate je lagano pao, a ako je to bio jedanaesterac onda sam očekivao da će biti dosuđen i za nas", zaključio je Bilić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 19:09