Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
NOGOMET ZA VISOKU OCJENU

VIDEO: KOVAČ PRETRPIO TEŽAK PORAZ Senzacija je bila prejaka: SPEKTAKL KOJI NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM Golijada i preokreti u sudaru engleskih titana

Piše: HinaObjavljeno: 21. siječanj 2017. 21:39

Najveća senzacija Bundeslige nastavila je s pobjedama i u novoj godini, a u Leipzigu je stradao klub kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Već u petoj minuti isključen je vratar gostiju Lukaš Hradecky, a potom je RB lako došao do pobjede golovima Marvina Comppera (6), Tima Wernera (45+4) i Marcel Halstenberg (67).

U redovima gostiju je do 78. minuti igrao Ante Rebić.

RB je drugi s 39 bodova, tri manje od lidera Bayerna, dok je Eintracht ostao šesti s 29.

U derbiju 22. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City i Tottenham Hotspur su igrali 2-2 (0-0).

Domaći su poveli sa 2-0 početkom drugog poluvremena preko Sanea (49) i De Bruynea (54), a oba gola pala su nakon velikih pogrešaka vratara gostiju Llorisa koji je tako upropastio sjajnu izvedbu iz prvog dijela kada je s nekoliko sjajnih obrana držao svoju momčad u egalu. Ipak, Tottenham je do kraja susreta uspio spasiti bod preko Allija (58) i Sona (78).

Tottenham je zadržao drugo mjesto na ljestvici sa 46 bodova, dok je Manchester City ostao peti sa 43. Između njih su Liverpool sa 45 bodova i Arsenal sa 44 boda i utakmicom manje. "Topnici" će u nedjelju ugostiti Burnley.

Vodeći Chelsea, koji će svoj susret 22. kola igrati također u nedjelju kada će na Stamford Bridgeu ugostiti Hull City, ima 52 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
26. travanj 2024 19:39